Taxi Maastricht

Snel & betrouwbaar​

 

Taxi Maastricht nodig? We brengen je overal naartoe. Onze taxiservice is snel en betrouwbaar. Onze klanten ervaren ons als prettig en klantvriendelijk, daar doen we het voor. Taxi Maastricht is ook nog eens betaalbaar.

We zijn inzetbaar voor zakelijk vervoer, groepsvervoer, evenementen, horecavervoer maar ook een taxi van en naar Maastricht Airport. Voor grote gezelschappen maken we gebruik van onze comfortabele touringcars.

Particulier en zakelijk taxivervoer

Een evenement bezoeken, met vrienden een avondje op stap of een zakelijke afspraak. Taxi Maastricht is je betrouwbare partner wanneer het op vervoer aankomt. We vervoeren dagelijks vele passagiers veilig naar hun bestemming.

Reserveer online een taxi, makkelijker kunnen we het niet maken. Maar we zijn uiteraard ook telefonisch bereikbaar. Dit laatste is aan te raden wanneer je snel een taxi in Maastricht nodig hebt.

Regelmatig taxi Maastricht nodig

Maak je vaker gebruik van taxi Maastricht? Dan zorgen we voor een duidelijke planning van de maandelijkse ritten. Je ontvangt maandelijks een factuur met btw, geschikt voor de bedrijfsadministratie.

Taxi Maastricht reserveren

Dringend een taxi in Maastricht nodig? Neem dan telefonisch contact op: 043 260 0660 . We sturen zo snel mogelijk een taxi naar je toe. Heb je op een later moment een taxi in Maastricht nodig, maak dan een online reservering. We sturen je dan een bevestiging. Bellen kan natuurlijk ook.